Αρχείο άρθρων

Κουρκουμέλαιο: Παρασκευή και ιδιότητες!!

2016-04-27 10:42
Κουρκούμη – κουρκουμάς – κιτρινόριζα – Turmeric  Το turmeric είναι ένα πολυετές φυτό της Νότιας Ασίας και ανήκει στην ίδια οικογένεια με το  ginger. Η ρίζα του φυτού χρησιμοποιείται συνήθως σε ξηρά μορφή και είναι αρωματική, με πικρή και κάπως έντονη γεύση.  Στους αρχαίους χρόνους...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ

2015-06-19 20:25
Ο Dave Hax θα μας μάθει πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον βήχα με μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή. Συνταγή: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι νερό 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας μέλι 1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ 1/4 κουταλάκι του γλυκού...

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

2015-06-01 14:26
ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ;; Αγγελική: Μάιο (φύλλα), Σεπτέμβριο-Οκτώβριο (ρίζα) Αγριάδα: Μάρτιο-Απρίλιο, Αύγουστο-Σεπτέμβριο ρίζες Αγριμόνιο: Ιούνιο-Ιούλιο Άνηθος:...

Πίνακας εποχιακών φρούτων και λαχανικών

2015-05-31 09:28
Ιανουάριος   Φρούτα Ακτινίδια, αχλάδια, γκρέιπφρουτ, κυδώνια, λεμόνια, μανταρίνια, μήλα, πορτοκάλια     Λαχανικά Αντίδια, βρούβες, καρότα, σπαράγγια, σπανάκια, ραπανάκια, παντζάρια, λάχανα, μαϊντανοί, κρεμμύδια, κουνουπίδια, πιπεριές, πράσα, σέλινο, τσουκνίδες,...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙ

2015-04-26 14:17

Προς νέους μελισσοκόμους

2015-04-26 14:06
Προς νέους μελισσοκόμους Προυποθέσεις για να γίνει κάποιος μελισσοκόμος 1. Απουσία ευαισθησίας (αλλεργίας) στα κεντρίσματα της μέλισσας Με τον χαρακτηρισμό ευαίσθητος στο κέντρισμα της μέλισσας εννοούμαι το άτομο που εκτός από φλεγμονή και οίδημα στο σημείο του κεντρίσματος εμφανίζει και γενικά...

ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΥΡΗ

2015-04-26 14:02

Ποιος σκότωσε τη μέλισσα;

2015-04-26 14:01

Ένας τρόπος για να πάρουμε σπόρους από μελιτζάνα.

2015-02-11 13:58

Οι ακλάδευτες τομάτες

2015-02-11 13:53
Προϊόντα: 1 - 10 από 202
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>