παρασκευάζω τα δικά μου ματζούνια

για κρύωμα, γρίπη

2014-02-11 11:34
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού και ειδικά όταν παίρνετε ταυτόχρονα άλλα φάρμακα ή βότανα.       Εφτά  μπαχαρικά, ......για κρύωμα, γρίπη, συνάχι, λαιμόπονο, βήχα, αυτιά, πνευμόνια, αποτοξίνωση, σκοτώνει ιούς και μικρόβια,  το σώμα και το στόμα...

προληπτικά ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

2014-02-11 11:38
Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή. Για κάθε ιατρικό θέμα που αφορά την υγεία σας, ο μόνος αρμόδιος  για να σας συμβουλεύσει είναι ο προσωπικός σας ιατρός.     Το σιρόπι κουφοξυλιάς είναι ένας εύγευστος τρόπος που λειτουργεί προληπτικά...

Για υγιή δόντια και ούλα

2014-02-11 11:41
Για υγιή και περιποιημένα δόντια και ούλα, πρέπει να καταπολεμήσετε τα βακτήρια που αναπτύσσονται στη στοματική κοιλότητα. Αν όμως δε θέλετε (και καλά κάνετε) να χρησιμοποιείτε στοματικά διαλύματα αγνώστων συστατικών που κυκλοφορούν στην αγορά, σας προτείνουμε να φτιάξετε μόνη σας στο σπίτι με απλά...

τονωτικό ποτό που βοηθάει στη μείωση των φλεγμονών στο σώμα και αλκαλοποιεί το αίμα.

2014-02-11 11:41
Είναι ένα ισχυρό θεραπευτικό τονωτικό ποτό που βοηθάει στη μείωση των φλεγμονών στο σώμα και αλκαλοποιεί το αίμα. Παρασκευάζετε περίπου ένα λίτρο Υλικά 1 μεγάλο Αγγούρι 2 λεμόνια ξεφλουδισμένα 1 φλιτζάνι σπανάκι 1 φλιτζάνι μαϊντανό 1 πράσινο μήλο 6 κλωνάρια Σέλινο 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ

2015-06-19 20:25
Ο Dave Hax θα μας μάθει πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον βήχα με μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή. Συνταγή: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι νερό 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας μέλι 1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ 1/4 κουταλάκι του γλυκού...

Κουρκουμέλαιο: Παρασκευή και ιδιότητες!!

2016-04-27 10:42
Κουρκούμη – κουρκουμάς – κιτρινόριζα – Turmeric  Το turmeric είναι ένα πολυετές φυτό της Νότιας Ασίας και ανήκει στην ίδια οικογένεια με το  ginger. Η ρίζα του φυτού χρησιμοποιείται συνήθως σε ξηρά μορφή και είναι αρωματική, με πικρή και κάπως έντονη γεύση.  Στους αρχαίους χρόνους...